Press
Back

Strategiskt förvärv inom mat- och dryckessegmentet

203 Web Group AB (publ) köper loss webbplatsen Vinklubben.se, en välkänd svensk vinaktör på Internet. Förvärvet gör att koncernen ytterligare stärker sin redan ledande position inom det svenska mat- och dryckessegmentet. Köpeskillingen betalas med kontanta medel.

Vinklubben är ett viktigt komplement till 203 Web Groups mycket populära matsajter Hittarecept.se samt Matklubben.se. Tillsammans skapar de möjligheter till korsmarknadsföring mot en köpstark målgrupp som i sin tur skapar nya intäktskällor åt koncernen.

”Intresset för mat och dryck på Internet ökar ständigt och är ett av de områden som attraherar fler och fler användare. Genom att köpa sajten Vinklubben.se ger vi både våra besökare och annonsörer ytterligare mervärden, vilket gör att vi stärker vår redan starka position på den svenska marknaden” säger Andereas Friis, VD för 203 Web Group AB (publ).

Vinklubben har funnits på nätet sedan 2003 och är en samlingsplats för Sveriges vinälskare. Här samlas tips, nyheter och diskussioner för att förenkla jakten på ett glas riktigt gott vin.

Länkar:
http://www.vinklubben.se
http://www.hittarecept.se

http://www.matklubben.se