Press
Back

Genomförd fusion av dotterbolag

Två av dotterbolagen i 203 Web Group har nu genomgått en fusion. Detta innebär att bolagen Matklubben i Sverige AB och AllaAnnonser Sverige AB genom absorption har upplösts och överförts till moderbolaget 203 Brands AB med tillhörande skulder och tillgångar. Fusionen görs för att renodla organisationsstrukturen och underlätta för det administrativa arbetet.

Matklubben i Sverige AB driver sajten Matkubben.se som är en av Sveriges mest besökta matsajter. Matklubben.se är en social community med fokus på recept och har i dagsläget över 950 000 registrerade medlemmar. Sajten utgör tillsammans med bland annat systersajten Hittarecept.se koncernens sajtpaket mot den digitala matmarknaden. Matsajterna finns representerade både i Sverige och i övriga världen och drog tillsammans över 1 miljon besökare om dagen under påskhelgen. De svenska sajterna har sedan 2011 legat på första plats för Sveriges största matsajter enligt den officiella listningen av KIA-index. Allaannonser.se utgör, tillsammans med bland annat Bilweb.se och Shopello.se, en del av koncernens sajtpaket mot den digitala köp- och säljmarknaden och är en av de största sökmotorerna i Sverige för begagnade annonser på nätet.

203 Brands AB är namnet på koncernens interna utvecklingsavdelning. Bolaget utvecklar och driver koncernens interna varumärken. 203 Brands AB bytte i februari namn från Produktion 203 AB för att bättre passa in med koncernens övriga varumärken och för att vara mer internationellt gångbart.