Press
Back

203 Web Group tar över Eniro Köp & Sälj!

Det digitala mediahuset 203 Web Group fortsätter att expandera genom att förvärva den webbaserade köp- och säljmarknad som tidigare tillhört Eniro. Man kommer att driva vidare och utveckla sajten under namnet Gulans.se och har stora planer på att bli ett ledande forum för köp- och säljaktiviteter på internet.

203 Web Groups målsättning med Gulans.se är att skapa en köp- och säljmarknad som är enklare, snyggare och mer användarvänlig än de som redan finns att hitta på nätet. Dessutom ska den vara helt gratis för alla sina användare. En av de största ambitionerna är att skapa en säkrare och tryggare handelsmiljö på nätet, för såväl säljare som köpare. Man kommer bland annat interagera köptillfällena med sociala medier såsom Facebook, vilket kommer innebära stora fördelar för användarna. Som användare av Gulans tjänster kan du erbjuda dina vänner, och även andraledsvänner, så kallat kompispris genom att koppla upp ditt konto mot Facebook. Detta gör att användarna skapar ett personligt kontaktnät där de kan spåra sina köpare respektive säljare för att skapa ett tryggare och mer behagligt e-handelsklimat.

 

203 Web Group är säkra på att kunna tillföra viktiga mervärden till sajten, vilket kommer lyfta den till en helt ny nivå. Gulans.se kommer att utgöra en betydande del av ett nära samarbete med webkoncernens andra relaterade sajter, såsom Allaannonser.se och Bilweb.se, för att användarna ska kunna få ut det mesta av sajternas innehåll och trafik. 203 Web Group tar över och förvaltar alla de annonser och kundkontakter som tidigare hört till Eniro Köp & Sälj, vilket ger Gulans.se en gedigen grund att stå på från start. Det kommer även att upprättahållas ett löpande samarbete med Eniro för att guida deras gamla användare till den nya sajten.

 

- Vi är otroligt nöjda med vårt förvärv och ser positivt på vår fortsatta framfart på den svenska e-handelsmarknaden. Gulans.se kommer kunna erbjuda sina användare en tryggare och mer användarvänlig handelsplats, vilket är väldigt viktigt för dagens internetkonsumenter. Vi tar i och med detta ännu ett steg i rätt riktning mot att bli framtidens ledande digitala mediahus, säger 203 Web Groups VD Andereas Friis.