Press
Back

203 Creative går live – nytänkande komplett byrå inom strategisk webb

Enligt tidigare kommunicerat förvärv ingår den befintliga webbyråverksamheten inom 203 Web Group, tillsammans med det nyligen avtalade förvärvet Atrox Creative, från och med idag i den nya webbyrån 203 Creative. Sammanslagningen av dessa två byråer har gått över förväntan och i och med dagens datum har alla avtal, både på kund- och leverantörssidan, överlåtits till det nya bolaget med namnet 203 Creative AB.

Webbyrån 203 Creative är de bästa godbitarna från två byråer förenade till en samlad kraft – vilket ger ett slagkraftigt totalerbjudande inom strategisk webb. Det nya bolaget innefattar totalt 17 kreativa anställda, alla med sina unika egenskaper och kompetenser. 203 Creatives målsättning är att bli en av de ledande byråerna i Stockholm som riktar sig mot helhetslösningar på webben.
Sammanslagningen har hittills verkligen gått över förväntan. Dessa två byråer kompletterar varandra väl och vi ser redan nu att detta skapat betydande fördelar för de båda kundstockarna. Nya 203 Creative erbjuder ett övertygande totalerbjudande inom strategisk webb, och blir dessutom en av de större aktörerna på området i Stockholmsregionen vilket känns extra spännande”, säger tillträdande VD Dieter Kalisch.
Mer info om om 203 Creative finns på företagets webbplats www.203creative.se