Careers
Back

Technical Support Engineer

Vi söker en nyfiken och driven junior utvecklare för att arbeta som Technical Support Engineer inom Shopping segmentet på Mytaste Group.

Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och brinner för att lära dig mer och lösa problem allt eftersom de uppstår.

Som Technical Support Engineer jobbar du med hantering och förbättring av de hundratals produkt-feeds (feeds) som nätbutiker använder för att annonsera genom Shopello i alla länder. Det innebär i stora drag att hjälpa kunder att skapa så bra feeds som möjligt, lägga in dessa feeds i vårt användargränssnitt och se till att alla feeds läses in som de ska genom felsökning och analys. Vårt tech-team finns alltid till hands ifall någon uppgift skulle bli för krävande, men vi ser också att du med tiden blir helt självgående.

I rollen så har du en hel del kontakt på både svenska och engelska med våra säljare men även direkt med nätbutiker och affiliatebyråer om möjliga förbättringar kring feeds. Vi jobbar även ständigt med att förenkla och automatisera hanteringen så mycket som möjligt där du kommer ha en viktig roll i denna automation.

Du kommer att växa in och bli mer senior med tiden och i och med att dina arbetsuppgifter till stora drag automatiseras så kommer tid att frigöras för att även arbeta med andra roliga projekt inom Mytaste Group.

Maila din ansökan till hannes.rosen@mytaste.com.