Careers
Back

Copywriter​/Content​ ​creator​ ​-​ ​Svenska/Norska

Är du en effektiv och motiverad person med intresse för e-handel som dessutom är vass på att uttrycka dig i skrift på både Svenska och Norska? Då kanske du är rätt person att hoppa på vår spännande satsning med målet att bli marknadsledande i Norden inom prestationsbaserad marknadsföring av e-handelsbutiker.

Du blir en del av ett motiverat och ambitiöst gäng på 30 kollegor i en välkomnande atmosfär med god sammanhållning. myTaste satsar just nu stort genom förvärv och det är därför i ett spännande skede du kan komma in i bolaget. Ditt arbete utgår från Stockholmskontoret vid Stureplan i en social och händelserik miljö.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att ha en helhetsbild av alla erbjudanden och rabatter som tillhandahålls av de Svenska och Norska e-handelsbutikerna. Utifrån denna kunskap ska du sedan se till att våra plattformar fylls med content som på ett inspirerande sätt gör användarna av våra sajter uppmärksammade på vad alla e-handlare just nu erbjuder.

Dina​ ​arbetsuppgifter

Du ansvarar för att innehållet på våra sajter är inspirerande, relevant och aktuellt för våra användare.

  • Skapa content till våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev m.m.
  • Prospektera aktuella kampanjer som kontinuerligt läggs ut av e-handelsbutiker.
  • Skapa inspirerande och vägledande content på våra sajter via våra CMS.

Kvalifikationer

  • Att i skrift kunna uttrycka dig flytande på Svenska, Norska och Engelska är ett krav.
  • Att använda dig av alla moderna kommunikationsverktyg obehindrat och se dator/telefon som helt naturlig förlängning av din egen kropp är ett krav.
  • Arbetslivserfarenhet inom ett relevant område är meriterande men inte ett krav
  • Relevant utbildning inom marknadsföring, journalistik eller motsvarande är också meriterande.

Om​ ​myTaste

myTaste bildades år 2003 och är en digital publicist med spetskompetens inom skalbara och automatiserade webbsajter, mobila applikationer samt e-postutskick. Bolaget har för närvarande två affärssegment - myTaste som är inriktat på att skapa mediaprodukter för konsumenter intresserade av mat och dryck, samt Shopello, som är specialiserat på mediaprodukter för konsumenter som är intresserade av erbjudanden från e-handelsbutiker.

Segmentet myTaste utgörs idag av tre moderna matlagnings- och dryckessajter; myTaste, Matklubben och Vinklubben. Shopello-segmentet utgörs idag av fem sajter Shopello, Kampanjjakt, OutletSverige, AllaAnnonser, Veckans E samt AlltidRea.

Heltid, Fast lön enl ök

Skicka in din ansökan till job@mytaste.com och märk mailet “Copywriter/Content creator”. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.