Accelererar
e‑handeln

Vi äger och utvecklar innovativa prestationsbaserade marknadsföringslösningar för e-handelsbutiker.

live_play_btn
Live: Rapportpresentation Q4, 10:00, 14 februari
arrow

Mytaste Group

Vi driver trafik och generar försäljning till e-handeln

icon

Vision

Bli ledande på prestationsbaserad marknadsföring genom att personifiera erbjudanden för produkter och tjänster enligt konsumentens unika smak.

icon

Mission

Ge konsumenter en bättre digital shoppingupplevelse och samtidigt hjälpa företag att driva försäljning mer effektivt.

icon

Strategi

Bygga en portfölj av produkter inom prestationsbaserad marknadsföring i världsklass genom organisk tillväxt i kombination med geografisk expansion och förvärv.

Vår affärsmodell

Med Mytaste BigData Engine™ som motor levererar vi kvalitativ trafik till e-handelsbutiker och tar betalt efter prestationsbaserade modeller.

Våra två affärssegment

Mytaste Group är indelat i två segment som båda utnyttjar koncernens gemensamma IT-plattform, Mytaste BigData Engine™, för datainsamling och analys av konsumentbeteende, i syfte att accelerera och optimera försäljningen genom prestationsbaserade marknadsföringslösningar. Kunderna är främst e-handelsbutiker, följt av vin- och spritimportörer, livsmedelsproducenter, hotell och resesajter. Den största marknaden för de båda affärssegment är Sverige, följt av Norge, Danmark och Finland.

Mytaste Shopping riktar sig till annonsörer och marknadsförare inom livsmedelsindustrin. Segmentet innefattar bland annat Shopello, som är vårt egna affiliatenätverk, rabattkod- och kampanjsajten Kampanjjakt och OutletSverige som håller konsumenten informerad vid prissänkningar på populära produkter från kända varumärken.

Läs mer

Mytaste Food and Beverage riktar sig till annonsörer och marknadsförare inom livsmedelsindustrin. Segmentet innefattar bland annat myTaste, ett socialt nätverket för recept med sajter och appar i 48 länder, den svenska receptsajten Matklubben och Vinklubben som hjälper vinimportörer att marknadsföra sina sortiment på den svenska marknaden.

Läs mer

Konsumentprodukter

Våra konsumentprodukter levererar personliga erbjudanden från tusentals e-handelsbutiker, från mat och dryck till mode och resor, helt anpassade efter konsumenternas smak. Konsumenterna älskar våra produkter eftersom vi underlättar för dem att aldrig missa en REA på deras favoritmärke eller ett kanonerbjudande på en resa till just deras favoritdestination genom att de laddar ned någon av våra personifierade appar.

Socialt nätverk för recept och matlagning
example_image
Svensk receptsajt
example_image
Vinrekommendationer
example_image
Outlet från e-handelsbutiker
example_image
brand_image
kampanjjakt_logo

Erbjudanden och rabattkoder från Sveriges största e-handlare

Till Kampanjjakt

Företagslösningar

Vi erbjuder prestationsbaserade marknadsföringslösningar för e-handeln baserade på Mytaste BigData Engine™. Genom att samla in och analysera användarnas beteende i vår konsumentprodukter kan vi driva stora mängder trafik och försäljning till e-handlare på ett kostnadseffektivt sätt.

shopello_logo

Affiliatenätverk

brand_image

Driver försäljning

Shopello är ett affiliatenätverk som både driver egna affiliatesajter och tillhandahåller ett API som möjliggör för andra affiliatesajter att få betalt per klick för sin trafik genom Shopello i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Shoppellos största kategorier är Mode, Hus & Hem, Barn & Familj, Bygg & Trädgård och Sport & Fritid. Shopello genererar intäkter genom att sälja trafik vidare till annonsörernas e-handelsbutiker genom att ta betalt per klick vidare till annonsörernas sajt eller genom provision på genererade affärer.

Till Shopello